Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Y (3066 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
cleanbergen napisał:
Więc będziesz miała u mnie na blogu dużo do ogladania. Bardzo się cieszę. Nie wiem czy słyszałaś coś o Urban Exploration. Bardzo mnie to fascynuje. Lubię taki dreszczyk, taką przygodę no i te niesamowite zdjęcia, jakie przy okazji powstają.

Do jakobi - mam już ACDSee, jest OK. To chyba właśnie dla takich jak ja. Wszystko proste i na suwakach. Żadnych warstw i innych przerażających funkcji. Będę korzystał. Dzięki za podpowiedź.

no i własnie to jest widoczne na tych ponurych zdjęciach z miasta,...a ile rzeczy jeszcze wyłapiesz takich gdzie gołym okiem napewno byśmy nie zauważyli...

czekam na nastepne,lecz ja moge tylko z bloga i facebook....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Tutaj możesz zostać "fanem" bloga na facebooku

www.facebook.com/pages/Everydaybergen/389396907814485?ref=hl

a tutaj to samo jeśli używasz google+

plus.google.com/u/0/b/109280201910209942796/

No i poproszę o komentarze. Dla mnie to ważne.

everydaybergen.blogspot.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
cleanbergen napisał:
Tutaj możesz zostać "fanem" bloga na facebooku

www.facebook.com/pages/Everydaybergen/389396907814485?ref=hl

a tutaj to samo jeśli używasz google+

plus.google.com/u/0/b/109280201910209942796/

No i poproszę o komentarze. Dla mnie to ważne.

everydaybergen.blogspot.no/

googli nie mam,a na fejsie też już byłam i oznaczyłam ci tam ze 2,3 zdjęcia to było pare dni temu...dziś już lecę spac, jak znajde parę minut to wejdę na fejsa...dobranoc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
cleanbergen napisał:
Sabiat -..
Porady, bardzo proszę - wybierz sobie zdjęcie z bloga i zrób z nim COŚ - ja nie zgłaszam żadnych praw do moich zdjęć. Zobaczymy. Chętnie też wysłucham porady step by step, co robiłeś? Zastosuję w praktyce. może będzie lepiej. OK?

Ani mi się śni chodzić po Twoich blogach, fb i innym badziewie.
Potrzebujesz naszej/mojej opinii?
Nie ma sprawy, jesteś na forum mojanorwegia, a wiec rusz dupę i tutaj wklej fotkę do obgadania, ponieważ komentarze mogą okazać się przydatne nie tylko Tobie, ale i innym użytkownikom forum.
Gdybyś jeszcze nie wiedział, to w ten sposób tworzy się klimat forum.
Ruszaj dupsko!

A w ogóle to coś mi tu śmierdzi jak cholera.
Piszesz, ze nie masz doświadczenia w robieniu zdjęć, ale wiesz co to jest exif i dlaczego należy go kasować...
Zadziwiająca wiedza jak na początkującego fotopstryka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
sabiat - JESTES JEDNYM WIELKIM ZAPRZECZENIEM

Twoje życie chyba musi być bardzo nieudane
Twoich wpisów w tym stylu więcej nie chcę oglądać i jak stylu nie zmienisz to po prostu będziesz ignorowany.
Tak będzie lepiej dla twoich skołatanych nerwów.
Twoje zachowanie popularnie w internecie nazywa się TROLOWANIEM.
W repertuarze masz jeszcze zgłoszenie do administratora strony, że coś tu śmierdzi i próbę zablokowania tego tematu.
Może skorzystasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
cleanbergen napisał:
sabiat - JESTES JEDNYM WIELKIM ZAPRZECZENIEM

Twoje życie chyba musi być bardzo nieudane
Twoich wpisów w tym stylu więcej nie chcę oglądać i jak stylu nie zmienisz to po prostu będziesz ignorowany.
Tak będzie lepiej dla twoich skołatanych nerwów.
Twoje zachowanie popularnie w internecie nazywa się TROLOWANIEM.
...

Brak argumentów można ukryć na wiele sposobów, jednak najskuteczniejsza metoda są "wycieczki osobiste" tak jak ta powyżej.

cleanbergen, to jakie jest moje życie i stan nerwów to moja prywatna sprawa i nic nie upoważnia Cie do włażenia w nie z buciorami. Rozumiesz mnie?
Na wszelki wypadek dodam, ze ani Ty mi brat, ani swat, ani kochanek a wiec nie masz tam nic do szukania.
Poza tym chce Ci przypomnieć, ze w tym temacie rozmawiamy o arkanach fotografii.

aha, nie rozumiem powodu Twojego wybuchu, czyżbym nacisnął na odcisk pod nazwa: coś mi śmierdzi?

Ok, pomińmy smrodek, skupmy się na tym:
>Potrzebujesz naszej/mojej opinii?
Nie ma sprawy, jesteś na forum mojanorwegia, a wiec rusz dupę i tutaj wklej fotkę do obgadania, ponieważ komentarze mogą okazać się przydatne nie tylko Tobie, ale i innym użytkownikom forum.
Gdybyś jeszcze nie wiedział, to w ten sposób tworzy się klimat forum.
Ruszaj dupsko!<
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
..........................................................................................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
oppland - dzięki za zostanie fanem bloga. Serdeczne pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Roman Sabiat
(sabiat)
Początkujący
Karol.Ky napisał:
... Nie lepiej doradzic, spokojnie i rzeczowo? Krytyka jest wazna, ale musi byc konstruktywna, bo zla moze zniechecic.
Obraziłem Jej Wysokość Nowy Aparat pisząc o obiektywie, ze jest do dupy.
To było stwierdzenie faktu. Na jego obronę wyjaśniłem dlaczego tak uważam, a wiec od tego momentu była to już krytyka konstruktywna pozwalająca jeżeli nie na wyciągniecie wniosków na przyszłość, to chociaż na rozmowę o chwytach reklamowych do jakich uciekają się producenci aby nabić klienta w butelkę. Koronnym dowodem miała być fotka robiona na 500mm przy ISO 100 i nijako przy okazji omówienie firm testujących sprzęt fotograficzny.
W zamyśle było stworzenie kącika porad dla użytkowników forum.

Ze strony cleanbergen zero zainteresowania. Zamiast tego odesłanie na blogi do komentowania. Musisz przyznać, ze jak na nowego, cleanbergen wykazał się mało zrozumiałą ignorancją.

Jeżeli pobieżnie przerzucisz temat znajdziesz wpisy Hilton, Jasna, jakobi, oppland, Karol.Ky, maszkar, którzy z czystej życzliwości podpowiadają na co należy zwrócić uwagę, co zrobić aby fotki miały jako taki poziom, bo nie da się ukryć, jak pisze Lamikoboy (a ja pod tym się podpisuje): co tu dużo mówić, chujowy ten fotoblog, należą ci się zjeby przynajmniej za zamrnowanie naszego czasu.
Ogólnie reakcje cleanbergen na nasze wpisy można streścić: dziękuję, brak czasu. I oczywiście odesłanie na blogi do komentowania. Zero zainteresowania tym o czym jest mowa.

Karol.Ky, nie można zniechęcić kogoś, kto ma w dupie to co piszemy. W zamyśle autora wątku jesteśmy przewidziani do komentowania jego zdjęć na blogu, a nie do dawania dobrych rad.
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Inna Cleanbergen
(cleanbergen)
Nowicjusz
Właśnie spokojnie i rzeczowo, to jest Twoja bolączka. Gdybyś czytał, widziałbyś, że wszystkie wypowiedzi, zostaly przeze mnie przyjęte i skomentowane.

Nie jest w stanie obrazić mnie ktoś, kto wszystko wie lepiej i każda jego wypowiedź ma udowadnianiać, jaki jest wielki i fantastyczny.
Kiedy wypowiedziałeś się w temecie moich zdjęć, przyjąłem to, ale to Ty zacząłes od wycieczek osobistych pod moim adresem. Od urażania i sugerowania itd.

Nic to.

Korzystam z materiałów przesłanych pod moim adresem przez maszkara.
Wymieniam opinie i sugestie z jakobi
Cieszę się że oppland podobają się tematy moich zdjęć
a wszystkim innym dziękuję za wypowiedzi

Jeśli chcesz dołączyć do tego grona to przestan już pluć swoim jadem.

Jeśli nie, to nie staraj się zdominować tego wątku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok